Wie zijn wij?

Wij zijn de familie Van Dorp: Frank, Marja, Lucas en Cléo. Gezamenlijk delen wij onze passie voor paarden. Frank en Marja runnen de stal naast hun fulltime banen. Zoon Lucas en dochter Cléo studeren allebei nog en rijden daarnaast fanatiek. Lucas rijdt vooral rally’s, western, springt en start incidenteel een dressuurproefje. Cléo rijdt voornamelijk dressuur en aangespannen maar houdt er ook van om af en toe een sprongetje te maken. Wij hebben 10 paarden/pony’s op stal staan van klein (82 cm) tot groot (175 cm), ieder met een eigen karakter. Daarnaast wonen ook onze twee poezen Felix en Sissy bij ons op stal.  

Frank
Marja
Aangespannen
Lucas
Rally's, Western, Springen & Dressuur
Cléo
Dressuur, aangespannen & Springen

De Naam

Waar komt de naam Carneval Kid Stables vandaan? Nee, wij zijn geen fanatieke carnavalsvierders maar dit is de naam van onze Holsteiner ruin, die wij helaas hebben moeten laten inslapen. Hij was nog relatief jong toen er bij hem een ethmoidaal hematoom (tumor op zijn zeefbeen) geconstateerd werd. Hoewel de dierenarts hem nog maar drie maanden gaf, hebben wij nog een jaar van zijn aanwezigheid kunnen genieten. Hij was voor ons allen een bijzondere vriend, die wij nooit zullen vergeten.

Felix & Sissy

Felix en Sissy zijn bij ons gekomen via de stichting Zwerfkat van de Dierenbescherming. Ze zijn broer en zus en hebben een belangrijke taak. Ze houden onze stal muisvrij.